Custom Publishing

Definitie Custom Publishing

Publicarea unei reviste de catre o organizatie pentru a intari legaturile cu clientii si pentru a exercita un control mai mare asupra mediului editorial in care apare reclama o revista obisnuita va lasa loc pentru spatiu de reclama pentru a acoperi costurile de lansare si pentru a capata un aer de incredere. Jenny Craig International, Mary Kay Cosmetics, the Benetton Group and IBM Corp. au lansat reviste.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Custom Publishing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Custom Publishing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Custom Publishing. Definitiile termenilor despre Custom Publishing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Custom Publishing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Custom Publishing.