Customer Loyalty

Definitie Customer Loyalty

Sentimente sau atitudini care il fac pe un client fie sa se reintoarca la magazinul/compania de unde a facut cumparaturi pentru a efectua unele noi, fie sa cumpere un anumit produs, serviciu sau brand.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Customer Loyalty? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Customer Loyalty.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Customer Loyalty. Definitiile termenilor despre Customer Loyalty cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Customer Loyalty, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Customer Loyalty.