Customer Record

Definitie Customer Record

Card, biletel, document care este inregistrat cu date pertinente despre un client (nume, adresa, istoria conturilor etc) ca ajutor pentru agentul de vanzari care il va contacta pentru incheierea unei tranzactii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Customer Record? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Customer Record.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Customer Record. Definitiile termenilor despre Customer Record cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Customer Record, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Customer Record.