Customer Relationship Management (CRM)

Definitie Customer Relationship Management (CRM)

Management coerent al contactelor si interactiunilor cu clientii. (Acest termen este deseori folosit in legatura cu folosirea IT, dar IT-ul ar trebui sa fie privit ca facilitator al CRM-ului).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Customer Relationship Management (CRM)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Customer Relationship Management (CRM).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Customer Relationship Management (CRM). Definitiile termenilor despre Customer Relationship Management (CRM) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Customer Relationship Management (CRM), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Customer Relationship Management (CRM).