Customised Marketing Mix

Definitie Customised Marketing Mix

In marketingul international, program de marketing realizat special pentru o tara anume. Vezi Complete Segmentation (segmentare completa) Custom Marketing (marketing adaptat) Disaggregated Market (piata dezagregata) Market Atomisation Strategy (strategie de piata atomizata).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Customised Marketing Mix? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Customised Marketing Mix.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Customised Marketing Mix. Definitiile termenilor despre Customised Marketing Mix cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Customised Marketing Mix, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Customised Marketing Mix.