Cypecad si Cype 3D cu 20% reducere doar in luna noiembrie 2014

Sfantu Gheorghe - 11 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

CYPECAD :
Program de analiza structurala, dimensionare si detalierea constructiilor din beton armat si din metal, in conformitate cu normele romanesti in vigoare

CYPE 3D:
Program de analiza structurala, dimensionare si detalierea elementelor de tip bara realizate din otel, lemn, aluminiu sau alt material, inclusiv a fundatiilor acestora

Ce castigi daca folosesti programele CYPE?
Analiza structurală corelata cu plansele de execuție într-un singur program:
• Modelare structurala după arhitectura
• Optimizare structurala
• Planșe de executie în format DWG,DXF
• Extrase de cantități (armatura, cofraj, beton, etc.)
• Integrarea tehnologiei BIM (Building Information Modeling)

Avantaje client CYPE:
• Cresterea productivitatii
• Posibilitatea de achizitionare in 3 rate
• Suport si asistenta tehnica CYPE
• Reduceri semnificative pentru clientii CYPE
• Actualizari permanente

Pentru prezentari video ale programelor CYPECAD si CYPE 3D , accesati urmatorul link:

Pentru mai multe informatii contactati CYPE Romania:
Ing. Florea Ovidiu-Bogdan
Tel: 0747830802
Adresa: str. Kossuth Lajos FN, Sfantu Gheorghe, jud. Covasna
Website: www.cype.ro
E-mail: cype@cype.ro

Ce este CYPE

CYPE este o companie internațională care dezvoltă și distribuie programe de proiectare pentru ingineri și profesioniști în domeniul construcțiilor.

Călătoria CYPE a început în anul 1983 cu o activitate intensă în domeniul ingineriei civile și analizei structurale care a motivat compania să dezvolte programe asistate de calculator pentru a acoperi nevoile proprii și pe cele ale clienților săi. Succesul acestor programe de proiectare a condus compania să-și concentreze activitatea în dezvoltarea, comercializarea și distribuția de software tehnic.

Ca urmare a acestui lucru, CYPE ocupă o poziție de conducere în cadrul sectorului, oferind o varietate de programe care se evidențiază prin gama largă de soluții, fiabilitatea rezultatelor și ușurința cu care acestea pot fi gestionate.

60.000 de utilizatori din întreaga Europa, America Latină, Africa, Oceania și Asia folosesc deja peste 100.000 de programe. Printre clienții noștri sunt primării și ministere, precum și organizațiile de control tehnic, universități și birouri profesionale.

CYPE în România

CYPE s-a lansat în România la conferința națională a Asociației Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri din România. (A.I.C.P.S.) în luna mai 2014. Standardele românești implementate sunt ultimele în domeniul proiectării civile din România:Pentru calculul seismic: P100-1/2013 și P100-1/2006. Pentru calculul încărcărilor climatice: Eurocod 1 cu anexa națională Eurocod 2 și Eurocod 0 cu anexele naționale, pentru calculul elementelor din beton armat și generarea combinațiilor de încărcări.

Participarea activă

Prin colaborarea cu cele mai importante studiouri profesionale, organisme de control tehnic și firme de construcții, având sugestii primite de la utilizatorii noștri, suntem în mod constant actualizați cu noi metode de lucru pentru a actualiza apoi programele noastre periodic și în mod eficient.

De asemenea, participam la proiecte cu asociațiile de prestigiu, cum ar fi Institutul Eduardo Torroja, Asociación Científico-Técnica del HORMIGON Estructural, Tecnalia, Centrul Scientifique et Technique du Batiment (CSTB-Franta), Comitato Termotecnico Italiano (CTI), Agencia para un Energia (ADENE-Portugalia), Agence Nationale pour le Développement des Energies Renouvelables et de l'Efficacité Energétique (ADEREE-Maroc), buildingSMART spaniolă capitolul (ca membru fondator), Green Building Council de España (GBCe), Instituto Español del Cemento y sus Aplicaciones (IECA), Cámara Peruana de la Construcción (CAPECO), Asociația pentru construcții din India (BAI), EDIBATEC (Franța), Arquitectos Sin Fronteras, Platforma TECNOLOGICA de la Construcción (PTEC), UPONOR și REPSOL.

Categoric, CYPE este ...

O companie de top în domeniul proiectării, formată dintr-o echipă de peste 130 de profesioniști, care consideră specializarea și integrarea ca fiind cea mai bună formulă pentru dezvoltarea în domeniul profesional, prin schimbul de servicii și eficiente cu clienții săi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cype-romania/cypecad-si-cype-3d-cu-20-reducere-doar-in-luna-noiembrie-2014