D097    

Comunicate de presa si evenimente pe tema D097

 • D097. inNori.ro

  D097

  Bucuresti - 15 October 2012

  Comunicat de SoftProEuro S.R.L

  Prima platformă de cloud computing pentru firmele medii-mari și mediul academic inNori.ro pune la dispoziție începând de astăzi un instrument extrem de util pentru completarea notificărilor 097 către ANAF, în vederea implementării sistemu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: softproeuro , expert394 , expert394 plus , innori.ro , d097 , declaratia 097

  Vezi toate comunicatele de presa despre D097

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul D097.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la D097. Informatiile despre D097 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul D097, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la D097, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.