La ceas aniversar Fashionlab imbraca haine noi!

BUCURESTI - 23 septembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pe data de 23 septembrie, Fashionlab.ro aniverseaza 2 ani de existenta, ocazie cu care relanseaza magazinul online si prezinta cateva branduri noi, exclusive.

Sosirea toamnei este intotdeauna motiv de sarbatoare pentru Fashionlab.ro. 23 septembrie este data la care stilul unic si inconfundabil promovat de boutique si sintetizat in sloganul “Be Unique”, a facut primii pasi in online, deschizand astfel drumul unei serii lungi de colaborari exclusive cu branduri recunoscute pe plan international.

De-a lungul celor 2 ani de existenta, Fashionlab.ro nu a incetat sa isi imbunateasca selectia de haine si accesorii, adaugandu-si in portofoliu la inceputul fiecarui sezon, cele mai inspirationale marci. Anul acesta, brandurilor deja cunoscute (Irregular Choice, U Roads, Creative Recreation, Ringspun, GSUS, Goorin Brothers , Peter Grimm, Darimeya , Design by Humans, Merc London ) li s-au alaturat altele 6 in premiera pentru Romania: Fiorelli, Lavand, Jeepers Peepers, Deby Debo, Lipsy London si Poetic Licence.

Mai mult decat atat, in anul pe care l-a traversat, Fashionlab.ro s-a numarat printre primele magazine online care au oferit clientilor noi posibilitati de achizitie a hainelor si accesoriilor (sistemul de plata online este usor de utilizat si securizat 3D), prin intermediul Card Avantaj, un card de credit sub siglele Visa si Mastercard emis de Credit Europe Bank.

Iar pentru ca Fashionlab.ro este preocupat in permanenta de relatia cu clientii, site-ul magazinului se imbraca la ceas aniversar in haine noi de toamna. Formula site-ului este menita sa vina in intampinarea cerintelor tuturor clientilor : o noua infatisare si o noua structura din punct de vedere al continutului, care faciliteaza navigarea prin categorii si plasarea comenzilor.

Design-ul actual pe fond deschis la culoare, inspira prospetime si pune in valoare fotografiile hainelor si accesoriilor prezente in magazinul online. Mai mult decat atat, nuantele luminoase fac mai usor de urmarit continutul si denota un spirit pozitiv.

Noul site Fashionlab.ro este structurat in cinci categorii principale: haine, accesorii, incaltaminte , cosmetice si cadouri. Informatia devine in acest mod organizata, iar clientilor le este la indemna sa isi aleaga produsele dorite. Nu sunt necesare decat trei click-uri pentru a plasa o comanda: accesare sectiune, gasire produs si adaugat in cosul de cumparaturi. Nimic mai simplu!

Dupa cum spuneam, alaturi de brandurile deja existente, portofoliul Fashionlab.ro se imbogateste din aceasta toamna cu alte trei: Deby Debo , Lipsy London si Poetic Licence, branduri ce se inscriu atat in preferintele tinerilor, cat si ale vedetelor de talie internationala, fiind extrem de apreciate in tarile de provenienta (Franta si respectiv Marea Britanie) si nu numai.

O alta noutate este constituita de integrarea blogului Fashionlab.ro in structura site-ului. Clientii vor putea regasi in fiecare zi in pagina de blog, articole legate de noutatile din magazin, promotii, tendinte, precum si posturi dedicate stilului vedetelor sau propuneri de tinute cu hainele si accesoriile din magazin. Zona “Happy Clients”, de asemenea inclusa in continutul blogului, va prezenta fotografii primite de la clientii multumiti de produsele achizitionate.

Site-ul Fashionlab.ro pune accentul intr-o mare masura pe relatia dintre client si magazin, iar redesign-ul a vizat in primul rand aspectele de tin de navigare si utilizare intuitive. Procesul de creere a unui cont a fost simplificat (dureaza doar cateva secunde pentru ca o persoana sa se inregistreze, fiind necesara doar introducerea unei adrese de e-mail si a parolei dorite) iar conturile de Twitter si Facebook, menite a potenta interactiunea, pot fi accesate direct de pe prima pagina a magazinului.

Pentru a marca relansarea site-ului care coincide cu aniversarea a doi ani de existenta, Fashionlab.ro ofera un voucher de 10% pentru toate comenzile plasate in perioada 23 – 29 septembrie. Pentru a beneficia de reducere, clientii trebuie sa introduca codul ”BeUnique “ in momentul parcurgerii pasilor necesari plasarii comenzii.

Despre Damiko Fashion S.R.L.

Despre Damiko Fashion:
Damiko Fashion este un retailer de imbracaminte si accesorii, care prin intermediul magazinului online www.fashionlab.ro ofera in fiecare sezon clientilor cele mai noi si reprezentative creatii ale unor branduri alternative, aduse in exclusivitate in Romania. Din portofoliul (care se imbogateste constant) Fashionlab.ro fac parte label-urile: Irregular Choice, Darimeya, Goorin Brothers, Merc London, Jeepers Peepers, Ringspun, Design by Humans, GSUS, Peter Grimm , Lavand, Fiorelli,etc.

office@fashionlab.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/damiko-fashion-s-r-l-/la-ceas-aniversar-fashionlab-imbraca-haine-noi