Timpul în nuanţe intime

Locul desfasurarii: Galeria HT003, Str. Hanul cu Tei

Organizator: Dan Tataru, Ciprian Strugariu

Timpul în nuanţe intime

Joi 16 Noiembrie, orele 18.30, la Galeria HT003 din strada Hanul cu Tei, va avea loc lansarea calendarului “Nuanţe Intime”.

În fiecare din cele 12 fotografii, Ciprian Strugariu si Dan Tătaru, au incercat să surprindă formele feminine în cadre diferite, de la rafinamentul unei camere de hotel de până la austerul unui spaţiu industrial.

Titlul lucrării, “Nuanţe Intime”, sintetizează interpretarea celor doi autori, în tuşe de lumină si umbră, a ideii de senzualitate feminină.

Acest proiect vine să susţină ideea autopublicării când artistul este, pe rând, fotograf, editor, designer şi business man. Surprinse in medii şi ipostaze diferite, formele feminine conturează spaţii proprii, aducând timpului o nuanţă de intimitate.

În efortul financiar au fost sprijiniţi de firma Logic Management prin brandul lor LUST (www.luxurystore.ro). Asocierea dintre ideea artistică şi profilul lor este una fericită, ambii tinzând spre un target alcătuit din oameni deschişi la artă şi cu profil excentric.

Lansarea va avea loc în cadrul unei expoziţii de fotografie în care cei doi autori expun lucrări din sesiunile foto făcute cu ocazia proiectului. Expoziţia poate fi vizitată pana pe data de 30 Noiembrie.

Calendarul poate fi comandat online de la www.photo.arts.ro, site-ul de prezentare al proiectului.


Dan Tătaru, 0723.192.774

Despre DAN TATARU

Calendarul poate fi comandat online la adresa www.photo.arts.ro .

Participare: Intrare libera