O companie autohtona premiata de SugarCRM pentru “Project of the month”: Danmar Computers a conceput si dezvoltat “Google+ Connector”!

BUCURESTI - 14 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C, Internet

Daca cineva inca mai avea dubii ca romanii sunt nascuti sub semnul inovatiei, iata inca un exemplu elocvent ce stabileste clar acest lucru, prin succesul echipei companiei romanesti Danmar Computers, condusa de Dan Bogdan. De aceasta data experienta de aproape un deceniu in domeniul IT, precum si profesionalismul cu care trateaza fiecare aspect al zonei lor de activitate si-au spus cuvantul si au oferit o noua viziune asupra abordarii clientilor de catre companii.

Dan Bogdan

Asadar, saptamana trecuta, Danmar Computers, partener SugarCRM prin www.1crm.info, este premiata pentru cel mai nou modul creat de echipa sa si anume “Google + Connector”, acesta fiind desemnat “Project of the month” pe site-ul http://www.sugarforge.org/content/project-of-the-month/potm-02-2013.php

Desi este o onoare, distinctia nu vine ca o surpriza totala pentru Danmar Computers, avand in vedere ca aplicatia creata de echipa sa - “Google+ Connector” a venit ca o piesa lipsa esentiala din puzzle-ul aplicatiei SugarCRM si se constituie intr-o adevarata inovatie pentru utilizatorii acesteia.

“Cei care foloseau SugarCRM aveau posibilitatea de a se conecta cu usurinta la retele de socializare precum Facebook, Twitter, LinkedIn, etc, dar nu si la Google+. In acest moment insa, o data cu lansarea modulului conceput si construit de noi, SugarCRM le ofera oportunitatea de a-si imbuntatati procesul de vanzare oferind o privire de ansamblu de 360 de grade asupra activitatii online a clientilor cheie si liderilor din industria target”, marturiseste Dan Bogdan, managerul de proiect.

Dan Bogdan a mentionat totodata ca, in ciuda faptului ca Google+ nu se ridica in prezent la amploarea celorlalte retele de socializare,  este convins de puterea pe care compania Google o detine pe piata si prin urmare de o ascendenta dinamica pe Google+ o va avea in urmatoarea perioada, lucru ce nu poate fi ignorat in procesul de vanzare.

Cu peste 300 de aplicatii create pentru SugarCRM, printre care aplicatii Google (calendare, contacte, documente), integrari telefonice pentru Freepbx/Elastix/Trixbox, module pentru desktop si un pachet de contabilitate conectat la E-conomic.com, abia lansat, Danmar Computers se afla intr-o continua ascensiune. Feed-back-ul pozitiv al utilizatorilor reprezinta motivatia suprema pentru a depasi orice obstacol intalnit si a continua si dezvolta noi proiecte de succes. Predictive Dialer pentru Sugar CRM, Advanced Global Search si un sistem inovativ de integrare telefonica – acestea sunt proiectele aflate in acest moment in teste si de care vom auzi foarte curand numai lucruri frumoase.

Pentru mai multe informaţii legate de Social CRM si activitatea companiei Danmar Computers, vă rugam accesaţi site-ul  www.1crm.info.

Autor:

Mercada Communication

Simona Dragulescu

Tel : 0371.099 919/ 0723 346 303

simona@mercada.ro

www.mercada.ro

Taguri: danmar
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/danmar-computers/o-companie-autohtona-premiata-de-sugarcrm-pentru-project-of-the-month-danmar-computers-a-conceput-si-dezvoltat-google-connector