danya cebus    

Comunicate de presa si evenimente pe tema danya cebus

 • danya cebus

  Bucuresti - 19 September 2012

  Comunicat de HIDROPLASTO S.R.L.

  Frima Hidroplasto , cea care coordoneaza afacerile companiei germane Leschuplast GLT , anunta o crestere a vanzarilor de pana la 30% in livrarea suportilor de neopren tip N20 si N15 . Suportii elastomerici nearmati asigura o distributie controlat ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: vanzari , cotroceni , afi , hidroplasto , neopren , suporti , danya cebus

  Vezi toate comunicatele de presa despre danya cebus

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul danya cebus.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la danya cebus. Informatiile despre danya cebus cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul danya cebus, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la danya cebus, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.