Darea in plata

Definitie Darea in plata

Acel mijloc de stingere a obligatiilor care consta in acceptarea de catre creditor, la propunerea debitorului, de a primi o alta prestatie in locul celei pe care debitorul era obligat initial sa o execute. Acceptarea inlocuirii prestatiei trebuie sa fie concomitenta cu plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Darea in plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Darea in plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Darea in plata. Definitiile termenilor despre Darea in plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Darea in plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Darea in plata.