Data Analysis

Definitie Data Analysis

Procesarea datelor obtinute in urma cerectarii de marketing cu scopul de a evalua o situatie, a descoperi relatii intre elementele informative sau pentru a trage concluzii. Vezi Marketing Research (cercetarea de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Data Analysis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Data Analysis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Data Analysis. Definitiile termenilor despre Data Analysis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Data Analysis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Data Analysis.