Data de inregistrare

Definitie data de inregistrare

data calendaristica, stabilita in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, care serveste la identificarea actionarilor asupra caror se vor aplica deciziile Adunarii Generale a Actionarilor data de inregistrare este ulterioara datei intrunirii Adunarii Generale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Data de inregistrare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul data de inregistrare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la data de inregistrare. Definitiile termenilor despre data de inregistrare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la data de inregistrare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la data de inregistrare.