Data de referinta

Definitie data de referinta

data calendaristica, stabilita de Consiliul de Administratie, care serveste la identificarea actionarilor care vor participa la Adunarea Generala, vor vota in cadrul acesteia si vor beneficia de dividende.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Data de referinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul data de referinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la data de referinta. Definitiile termenilor despre data de referinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la data de referinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la data de referinta.