etrainer.ro - aplicaţie elearning gratuită

BUCURESTI - 20 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

etrainer.ro este o platformă eLearning gratuită, în limba română, ce înglobează principalele caracteristici ale unui sistem de acest gen.
Soluţia se adresează unei game largi de utilizatori: de la instituţii până la companii private indiferent de mărime. etrainer este o aplicaţie web cross-browser, accesibilă din orice locaţie, cu orice sistem de operare, şi se remarcă prin portabilitate şi uşurinţă în folosire.

etrainer.ro - aplicaţie elearning gratuită

După experienţa dobândită în dezvoltarea unor soluţii de eLearning în România şi pe piaţa externă, Data Solutions oferă o platformă gratuită, în limba română, ce înglobează principalele caracteristici ale unui sistem de acest gen. Soluţia se adresează unei game largi de utilizatori: de la instituţii până la companii private, indiferent de mărime.
etrainer este o aplicaţie web cross-browser, accesibilă din orice locaţie şi cu orice sistem de operare. Aplicaţia se remarcă prin portabilitate şi uşurinţă în folosire (navigarea este intuitivă şi nu necesită cunoştinţe avansate pentru folosirea sa).
Câteva din facilităţile etrainer:

* managementul cursurilor
Pe lângă conţinutul propriu-zis al cursurilor (organizat pe capitole, cu posibilitatea formatării textului), fiecare curs dispune de:
o glosar de termeni
o bibliografie
o ataşamente (fişiere de diferite tipuri)
o comentarii (utile în discuţiile pe marginea cursului sau a feedback-urilor)
* managementul utilizatorilor pe diferite nivele de acces
Soluţia oferă posibilitatea adaugării de noi utilizatori, atât cursanţi, cât şi administratori de conţinut.
* managementul testelor
La acest moment, în sistem există posibilitatea de a adăuga teste de tip grilă şi eseu.
* rapoarte
Oferă rapoarte cu privire la situaţia contului, a cursurilor şi a evoluţiei cursanţilor în cadrul testelor.

Pentru a fi utlizat, sistemul presupune o înregistrare ce durează mai puţin de un minut şi nu obligă cu nimic utilizatorul în urma acesteia.

Mai multe detalii despre acest sistem de eLearning pot fi găsite la www.etrainer.ro

Despre Data Solutions

Data Solutions este o companie autohtonă cu o vastă experienţă in dezvoltarea de soluţii web based, oferind platforme eLearning pentru piaţa externă şi internă de mai bine de 4 ani.

Data Solutions
69 Carol Davila St.
Bucharest, Romania

info@etrainer.ro