CEI MAI BUNI MERG CU COMPUTER ASSOCIATES LA FORMULA 1

BUCURESTI - 12 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

CEI MAI BUNI MERG CU COMPUTER ASSOCIATES LA FORMULA 1

DATACOM, Value Added Distributor, anunta castigatorul promotiei Formula 1, lansate in aprilie de Computer Associates (CA) si incheiate saptamana trecuta. Promotia s-a adresat retelei de partneri CA din EMEA si s-a numarat printre cele mai de succes promotii organizate de Computer Associates in primul semestru al acestui an. Succesul acestui program a fost demonstrat de numarul mare de participanti, de frecventa de accesare a website-ului dedicat, precum si de cresterea valorii si a numarului comenzilor de solutii Total Protection (Securitate + Stocare), elemente care i-au departajat pe castigatorii acestei promotii.

Solutiile Total Protection cuprind un pachet software complet care asigura protectia totala a datelor prin alaturarea solutiilor de management al securitatii, la solutiile de management al stocarii. Astfel, pachetul include solutii antivirus, antispam, antispyware, intrusion detection si firewall, la care se adauga solutiile de backup si recuperare a datelor in caz de dezastru. Prin intermediul acestui pachet de solutii, utilizatorul are garantia desfasurarii fara intrerupere a activitatii si o disponibilitate de 99,999% a unor date informatice nealterate de nici un tip de coduri malefice.

Timp de 10 saptamani, participantii la promotia Formula 1 au raspuns on-line in fiecare saptamana la cate 3 intrebari referitoare la istoria, tehnologiile, programele de licentiere si achizitie a solutiilor Computer Associates. Punctajul total si, implicit, clasamentul castigatorilor s-a bazat pe un numar minim de raspunsuri corecte la care s-a adaugat numarul de comenzi de solutii Total Protection. Premiile, destinate intregii retele de parteneri CA din regiunea EMEA, au constat in 16 bilete la Formula 1 care va avea loc la Istanbul, in perioada 19-22 august.

Din cele 16 locuri alocate intregii regiuni EMEA, unul a fost castigat de catre Eduard Dimitriev, reprezentantul companiei PowerNet Consulting, partener strategic DATACOM. Din punct de vedere al punctajului, Eduard s-a clasat printre primii castigatori ai acestei promotii, obtinand punctajul maxim in ceea ce priveste informatiile legate de Computer Associates si cel mai mare numar de puncte rezultate din vanzari pe Romania.

“Participarea la promotia Formula 1 organizata de Computer Associates pentru partenerii sai din EMEA a fost pentru mine in acelasi timp un test si o provocare. Am avut ocazia sa-mi verific cunostintele referitoare la solutiile CA si sa maresc numarul de comenzi Total Protection si valoarea acestora”, declara Eduard Dimitriev, PowerNet Consulting. “Sincer, am participat fara a pleca de la premiza unui castig ulterior. Tocmai de aceea ma bucur enorm de aceasta surpriza placuta oferita de Computer Associates si DATACOM si apreciez in mod deosebit transparenta si corectitudinea de care au dat dovada in organizarea acestei promotii.”

Despre DATACOM

PowerNet Consulting
PowerNet Consulting, integrator de sisteme in regim Microsoft OEM si certificat ISO 9001, este CA Channel Partner si promoveza produsele CA ca fiind solutia completa pentru securizarea si administrarea retelelor de calculatoare. De aceea solutii de tipul BrightStor ARCserve si eTrust au fost implementate in toate retele de calculatoare importante ale clientilor nostri. Pentru mai multe informatii, vizitati www.power.ro

DATACOM
DATACOM, lider pe piata solutiilor de securitate, stocare si networking, promoveaza tehnologia de ultima generatie care si-a dovedit eficienta in organizatii din intreaga lume. Prin reteaua de reselleri specializati, DATACOM este furnizorul tehnologiilor Computer Associates, Extreme Networks si Juniper Networks, tehnologii cu un profund impact pentru noua generatie de eBusiness. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com

Computer Associates International
Computer Associates International dezvolta si ofera software pentru succesul companiilor in noua era informatica: software pentru managementul eBusiness. Solutiile CA de inalta clasa abordeaza toate aspectele privind eBusiness-ul prin produsele sale bine cunoscute in intreaga lume: Unicenter pentru managementul infrastructurii, BrightStor pentru gestiunea stocarii, eTrust pentru gestiunea securitatii datelor, CleverPath pentru portal si inteligenta afacerii, AllFusion pentru gestiunea ciclului de viata a aplicatiilor, Advantage pentru gestiunea datelor si dezvoltarea aplicatiilor. Dupa 25 de ani de inovari continue si dedicatie in beneficiul calitatii, CA ofera solutii cu un puternic impact tehnologic si de business asupra clientilor, transformand tehnologia intr-un partener de incredere.
Pentru mai multe informaţii, vizitati www.ca.com

Raluca Bucur
Marketing Consultant
raluca.bucur@dtcsw.com