DATACOM semneaza un parteneriat strategic cu Secure Computing

BUCURESTI - 11 iulie 2006

Comunicat tip General in IT&C

DATACOM si-a consolidat pozitia pe piata distribuitorilor de solutii IT prin semnarea unui parteneriat strategic cu Secure Computing, una dintre cele mai importante companii furnizoare de tehnologii de securitate la nivel mondial. Incepand de astazi, solutiile Secure Computing sunt disponibile in Romania, Bulgaria si Moldova, prin intermediul retelei extinse de parteneri autorizati DATACOM.

DATACOM semneaza un parteneriat strategic cu Secure Computing

Secure Computing este una dintre cele mai importante companii internationale de software de securitate, cu peste 17.000 de clienti in peste 100 de tari. Dintre acestia mentionam: Alcatel, AT&T, Cisco, Citigroup, Daimler Chrysler, Ericsson, Motorola, Sony. Portofoliul de solutii Secure Computing cuprinde tehnologii de tip Firewall si VPN (Cyberguard, Sidewinder), de Securitate a Continutului (Webwasher) si de Securizare a Autentificarii (Safeword).

Secure Computing este, de asemenea, lider in domeniul solutiilor de securitate IT, ocupand locul I pe piata tehnologiilor Unified Threat Management (UTM) pentru companiile mici si mijlocii. Potrivit studiului IDC, companiile cu mai putin de 1.000 de angajati si cu buget limitat destinat tehnologiilor IT prefera solutii integrate si unitare, in special in domeniul securitatii. Avand in vedere ca numarul acestor companii este foarte mare, IDC identifica o piata cu potential imens pentru aplicatiile UTM.

“Parteneriatul cu Secure Computing reprezinta un pas important in procesul de consolidare si extindere a portofoliului nostru de solutii de securitate”, declara Mihai Olaru, General Manager in cadrul DATACOM. “Aceasta colaborare se inscrie, atat in viziunea DATACOM a carei valoare de baza este satisfactia clientilor, cat si in strategia noastra de dezvoltare pe termen lung”.

Despre DATACOM

DATACOM
DATACOM, distribuitor autorizat in Romania si Bulgaria al solutiilor CA, Juniper Networks si Extreme Networks, promoveaza tehnologii care si-au dovedit eficienta in cele importante organizatii din intreaga lume si in peste 350 de companii din Romania. Cu un personal tehnic certificat international, DATACOM asigura partenerilor sai acces la Centrul de Compenta si support help-desk. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com.

Secure Computing
Specializata in livrarea solutiilor care protejeaza conexiunile dintre datele informatice, tehnologiile Secure Computing asigura realizarea unui mediu securizat, atat in interiorul, cat si in exteriorul companiilor. Clientii Secure Computing lucreaza in cadrul unora dintre cele mai mari si mai importante retele si aplicatii la nivel international. Majoritatea lor sunt companii listate in Dow Jones Global 50 Titans si Fortune 1000, precum si firme din domeniul financiar-bancar, al sanatatii, al telecomunicatiilor, din sectorul public, invatamant, guverne locale si federale. Secure Computing are peste 17.000 de clienti in peste 100 de tari. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati: www.securecomputing.com
Raluca Poenaru
raluca.poenaru@dtcsw.com