JUNIPER NETWORKS INREGISTREAZA O CRESTERE DE 26%

BUCURESTI - 25 aprilie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Incasarile nete inregistrate de Juniper Networks in primul trimestru, incheiat la 31 martie 2006, se ridica la suma de 566,7 milioane USD, spre deosebire de 449,1 milioane USD incasate in aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce inseamna o crestere de 26%.

JUNIPER NETWORKS INREGISTREAZA O CRESTERE DE 26%

'Cresterea de 26% inregistrata in acest prim trimestru din 2006 demonstreaza succesul portofoliului de produse Juniper Networks la nivelul companiilor-client, indiferent de dimensiunile acestora, si in cadrul furnizorilor de servicii IT,' declara Scott Kriens, Presedinte si CEO, Juniper Networks. 'Ne vom concentra in continuare pe operatiunile executive de capitalizare intr-un mediu in care capabilitatile Juniper Networks si solicitarile pietei se aliniaza mai bine decat oricand.'

Astfel, Juniper Networks sustine puternic companiile furnizoare de servicii IT in tranzitia lor catre infrastructurile retelistice de ultima generatie. China Telecom Shanghai si Cox Communications, de exemplu, au ales echipamentele Juniper Networks T-series pentru a oferi performanta, fiabilitate si suport scalabil pentru infrastructurile lor IP centrale. Impreuna cu partenerul sau, Siemens, Juniper Networks furnizeaza tehnologii de securitate si retelistica si in cadrul T-Com si Fastweb Europa. In plus, Juniper Networks ramane singurul furnizor de tehnologie pentru cele mai mari retele IPTV la nivel international. Juniper Networks a fost, de asemenea, ales de catre RTL, cel mai important post TV din Germania, pentru a le asigura calitatea serviciilor specifice, prin intermediul router-ului edge multi-service, M-series.

In ceea ce priveste segmentul enterprise, Juniper Networks inregistreaza, de asemenea, o cerere puternica pentru toate tehnologiilor specifice oferite. Sharper Image, de exemplu, utilizeaza aplicatiile Juniper Networks Firewall/IPSec VPN, SSL VPN si WX, pentru a creste performanta si gradul de securitate si pentru a respecta standardele guvernamentale. US Air Force, NATO (North Atlantic Treaty Organization), Daimler Chrysler, Sara Lee, Canada's Globe and Mail, sunt alte organizatii care isi securizeaza retelele globale cu solutiile IDP oferite de Juniper Networks. Strategia de inovatie permanenta a Juniper Networks s-a concretizat in lansarea Secure Services Gateway (SSG) - o noua linie de platforme de inalta performanta firewall/VPN, cu interfete local-area si wide-area integrate.

Despre DATACOM

DATACOM
DATACOM, distribuitor autorizat in Romania si Bulgaria al solutiilor CA, Juniper Networks si Extreme Networks, promoveaza tehnologii care si-au dovedit eficienta in cele importante organizatii din intreaga lume si in peste 350 de companii din Romania. Cu un personal tehnic certificat international, DATACOM asigura partenerilor sai acces la Centrul de Compenta si support help-desk. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dtcsw.com.

Juniper Networks
Juniper Networks este la nivel mondial unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si de networking. Printre clientii sai se numara 8 din primele 15 companii listate de Fortune 500, si primii 25 service provideri. La nivel global, indiferent de industrie, Juniper Networks contribuie in mod esential la transformarea conceptului de networking, oferind stabilitatea, siguranta, eficienta si rapiditatea impuse de aplicatiile folosite in prezent si viitor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.juniper.net

Raluca Poenaru
raluca.poenaru@dtcsw.com