datesro    

Comunicate de presa si evenimente pe tema datesro

 • datesro

  Bucuresti - 12 March 2013

  Comunicat de SC DATES PACK SRL

  Extreme Training organizeaza in perioada 21-24 martie 2013, in Bucuresti un curs de achizitii publice . Lectorul cursului este Diana Spinciu – practician - consultant in achizitii publice ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: achizitii publice , consultanta , datesro

  Vezi toate comunicatele de presa despre datesro

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul datesro.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la datesro. Informatiile despre datesro cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul datesro, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la datesro, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.