Datorie flotanta

Definitie Datorie flotanta

Imprumut acordat pe termen scurt, de obicei pana la un an, pentru acoperirea golurilor de casa provocate de neconcordanta in timp a incasarilor cu cea a cheltuielilor bugetare (goluri de tezaur).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Datorie flotanta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Datorie flotanta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Datorie flotanta. Definitiile termenilor despre Datorie flotanta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Datorie flotanta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Datorie flotanta.