Datorie nerambursabila

Definitie Datorie nerambursabila

Imprumut bancar nerambursabil ca urmare a insolvabilitatii imprumutatului.Pentru compensarea acestuia, banca foloseste provizionul existent in permanenta, constituit din prelevari periodice din beneficiu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Datorie nerambursabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Datorie nerambursabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Datorie nerambursabila. Definitiile termenilor despre Datorie nerambursabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Datorie nerambursabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Datorie nerambursabila.