Datorii curente

Definitie Datorii curente

Sinonim - datorii pe termen scurtO datorie trebuie clasificata ca datorie curenta atunci cand:(a) se asteapta sa fie decontata in cursul normal al ciclului de exploatare al persoanei juridice sau(b) este exigibila in termen de 12 luni de la data bilantului. Toate celelalte datorii trebuie clasificate ca datorii pe termen lung.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Datorii curente? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Datorii curente.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Datorii curente. Definitiile termenilor despre Datorii curente cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Datorii curente, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Datorii curente.