Datorii pe termen scurt

Definitie Datorii pe termen scurt

Sinonim - datorii curenteSume ce trebuie platite intr-o perioada de pana la un an.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Datorii pe termen scurt? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Datorii pe termen scurt.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Datorii pe termen scurt. Definitiile termenilor despre Datorii pe termen scurt cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Datorii pe termen scurt, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Datorii pe termen scurt.