Dauna (paguba) totala

Definitie dauna (paguba) totala

furtul sau avarierea bunurilor asigurate intr-un asemenea grad incat refacerea prin repararea, inlocuirea ori reconditionarea partilor sau pieselor componente nu mai este posibila ori costul acestora ar depasi 85 % din suma asigurata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dauna (paguba) totala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul dauna (paguba) totala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la dauna (paguba) totala. Definitiile termenilor despre dauna (paguba) totala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la dauna (paguba) totala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la dauna (paguba) totala.