Daune cominatorii

Definitie Daune cominatorii

Sume banesti pe care debitorul este obligat prin hotarare judecatoreasca sa le plateasca creditorului, pentru fiecare zi de intarziere sau raportat la alte unitati de timp, pana cand isi executa obligatia sa in natura asa cum a fost stabilita de la inceput. Nu sunt un mijloc de despagubire a creditorului. Incasarea este provizorie, creditorul fiind obligat sa restituie debitorului sumele incasate, retinand eventual numai suma corespunzatoare valorii prejudiciului provocat prin intarziere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Daune cominatorii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Daune cominatorii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Daune cominatorii. Definitiile termenilor despre Daune cominatorii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Daune cominatorii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Daune cominatorii.