Daune imprevizibile

Definitie Daune imprevizibile

Prejudicii suferite de creditor ca urmare a neexecutarii obligatiei contractualmente asumate de debitor, care n-au fost prevazute si nici nu puteau fi prevazute de parti la data incheierii contractului.In cadrul raspunderii contractuale, atunci cand neexecutarea de catre debitor a obligatiei sale nu se fundeaza pe dolul sau, daunele interese compensatorii pe care acesta trebuie sa le plateasca nu includ si daunele imprevizibile.Caracterul imprevizibil al daunei se apreciaza in abstracto si se raporteaza la momentul perfectarii contractului.Vezi si Daune previzibile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Daune imprevizibile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Daune imprevizibile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Daune imprevizibile. Definitiile termenilor despre Daune imprevizibile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Daune imprevizibile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Daune imprevizibile.