Daune indirecte

Definitie Daune indirecte

Prejudicii suferite de creditor ca urmare a neexecutarii obligatiei contractualmente asumate si care se afla intr-o legatura de cauzaliatte mijlocita si intamplatoare cu faptul neexecutarii.Daunele interese compensatorii la care este obligat debitorul in cadrul raspunderii contractuale nu includ si daunele indirecte, nici chiar atunci cand faptul neexecutarii se fundeaza pe dolul debitorului.Vezi si Daune directe.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Daune indirecte? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Daune indirecte.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Daune indirecte. Definitiile termenilor despre Daune indirecte cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Daune indirecte, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Daune indirecte.