Daune interese moratorii

Definitie Daune interese moratorii

Despagubirile in bani care reprezinta echivalentul prejudiciului provocat creditorului prin intarzierea executarii obligatiei de catre creditor.Vezi si Daune interese.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Daune interese moratorii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Daune interese moratorii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Daune interese moratorii. Definitiile termenilor despre Daune interese moratorii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Daune interese moratorii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Daune interese moratorii.