daune24    

Comunicate de presa si evenimente pe tema daune24

 • daune24. Lansarea primului produs complet de administrare auto dedicat persoanelor fizice

  daune24

  Bucuresti - 11 April 2014

  Comunicat de Mnl Group Eu SRL

  ... daune24 este primul produs din Romania care ofera servicii complete de administrare auto dedicat persoanelor fizice sau persoanelor juridice care detin un numar redus de autovehicule. Produsul functioneaza pe baza de abonament anual 20€ , 30€ ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: service auto , revizie auto , daune24 , consultanta daune , centru constare daune

  Vezi toate comunicatele de presa despre daune24

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul daune24.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la daune24. Informatiile despre daune24 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul daune24, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la daune24, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.