Davosa    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Davosa

 • Davosa. Noutati ametitoare de la WatchShop! Davosa Swiss!

  Davosa

  Bucuresti - 10 October 2012

  Comunicat de Watchshop.ro

  ... Davosa Swiss. Davosa Swiss este un brand considerat de lux printre ceasurile de marca, fiind 100% produs in Elvetia. Cu o traditie de peste 200 de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fashion , moda , ceas , ceasuri , watchshop , davosa , mecanisme elvetiene

  Vezi toate comunicatele de presa despre Davosa

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Davosa.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Davosa. Informatiile despre Davosa cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Davosa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Davosa, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.