Daypart

Definitie Daypart

O segmentare a vizionarilor/ascultarilor dintr-o zi, care ajuta la stabilirea rate card-urilor. De obicei este o structurare pe ore- ex.: 2000-2300, carora li se dau nume mari, descriptive-ex.: ora de varf, dimineata. Cei care cumpara spatiu vor negocia segmentele dayparts in functie de media plan.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Daypart? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Daypart.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Daypart. Definitiile termenilor despre Daypart cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Daypart, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Daypart.