DDP - Delivered duty paid - livrat cu taxe vamale platite

Definitie DDP - Delivered duty paid - livrat cu taxe vamale platite

Traducere in romaneste: livrat cu taxe vamale platite (...loc de destinatie convenit).Traducere in franceza: rendu droits acquittes.Termen INCOTERMS.Utilizarea in contractele de vanzare internationala de marfuri a termenului DDP presupune indeplinirea obligatiei de livrare asumata de vanzator in momentul in care marfa a fost pusa la dispozitia cumparatorului, la locul convenit din tara importatorului. Vanzatorului ii incumba totodata si suportarea tuturor riscurilor si costurilor, inclusiv a taxelor vamale, a altor taxe si speze legate de livrarea marfii vamuite pentru import. Este recomandabil ca acest termen sa nu fie utilizat atunci cand vanzatorul nu are certitudinea ca va obtine direct sau indirect licenta de import. Utilizarea lui este insa compatibila cu orice modalitate de transport. DDP subsumeaza obligatia maximala a vanzatorului, fiind astfel in antiteza cu EXW care subsumeaza obligatia minimala pentru vanzator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru DDP - Delivered duty paid - livrat cu taxe vamale platite? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul DDP - Delivered duty paid - livrat cu taxe vamale platite.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la DDP - Delivered duty paid - livrat cu taxe vamale platite. Definitiile termenilor despre DDP - Delivered duty paid - livrat cu taxe vamale platite cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la DDP - Delivered duty paid - livrat cu taxe vamale platite, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la DDP - Delivered duty paid - livrat cu taxe vamale platite.