DDU - Delivered duty unpaid - livrat taxe vamale neplatite

Definitie DDU - Delivered duty unpaid - livrat taxe vamale neplatite

Traducere in romaneste: livrat taxe vamale neplatite (...locul de destinatie convenit)Traducere in franceza: rendu droits non acquittes.Termen INCOTERMS.Utilizarea in contractele de vanzare internationala de marfuri a termenului DDU presupune ca obligatia de livrare este indeplinita de vanzator in momentul in care marfa a fost pusa la dispozitia cumparatorului la locul convenit, in tara importatoare. De aici, consecinta ca vanzatorul isi asuma costurile si riscurile legate de aducerea marfii in acest loc. Nu cad in sarcina vanzatorului taxele vamale, alte taxe si speze oficiale care se platesc la import, precum si costurile si riscurile de indeplinire a formalitatilor vamale. Partile pot conveni insa ca vanzatorul sa indeplineasca formalitatile vamale si sa suporte costurile si riscurile aferente. In aceasta situatie este necesar ca partile sa consemneze expres in contractul lor o asemenea intelegere. De retinut ca acest termen poate fi utilizat indiferent de modalitatea de transport aleasa de parti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru DDU - Delivered duty unpaid - livrat taxe vamale neplatite? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul DDU - Delivered duty unpaid - livrat taxe vamale neplatite.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la DDU - Delivered duty unpaid - livrat taxe vamale neplatite. Definitiile termenilor despre DDU - Delivered duty unpaid - livrat taxe vamale neplatite cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la DDU - Delivered duty unpaid - livrat taxe vamale neplatite, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la DDU - Delivered duty unpaid - livrat taxe vamale neplatite.