Profit Imobiliar si scoti profit din imobiliare!

BUCURESTI - 18 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

La sfarsitul anului trecut a fost lansat portalul de informatii si oferte imobiliare www.profitimobiliar.ro - portalul care nu va spune ce sa faceti cu banii si cum sa ii investiti in imobiliare, ci va ajuta sa hotarati singuri ceea ce aveti de facut.

Incepand din 1990, tot mai multi romani sustin ca se pricep la politica, fotbal, femei si masini. De cativa ani au adaugat inca un domeniu in care isi dau cu parerea - piata imobiliara. Peste noapte au aparut tot felul de experti care ne invata cum sa scoatem profit din imobiliare desi nici ei nu stiu sa faca acest lucru.

De aceea am lansat de curand portalul de informatii si oferte imobiliare www.profitimobiliar.ro unde gasiti tot ceea ce va trebuie pentru a va forma o parere personala, fara ajutorul acelor experti. Adevaratii experti sunt cei care lucreaza la agentiile imobiliare si care stiu ce se intampla in piata pentru ca asta este meseria lor. Parererile acestora din urma le gasiti pe portalul nostru.

Profit Imobiliar este o revista online unde aflati parerea agentiilor si dezvoltatorilor imobiliari despre piata, vedeti ofertele agentiilor imobiliare, gasiti prezentarile ansamblurilor rezidentiale si a targurilor imobiliare. In plus, pe www.profitimobiliar.ro aflati ce se intampla in domeniile conexe pietei imobiliare: bancar si nebancar (credite si finantari), administratie locala (lucrari de infrastructura si utilitati).

Pentru ca va ajutam sa va formati pareri proprii am creat pe www.profitimobiliar.ro un forum imobiliar unde le puteti discuta cu ceilalti. Iar daca vreti sa fiti informati saptamanal despre ceea ce se intampla in domeniu va puteti abona la newsletter-ul nostru. Si nu ne-am oprit aici. Gasiti si alte informatii importante din domeniu.

Asta intelegem noi cand vorbim despre piata imobiliara; nu doar case si terenuri, ci si strazi, utilitati, parcuri, credite etc. Din aceasta cauza pe www.profitimobiliar.ro nu va vom spune ce sa faceti cu banii si cum sa ii investiti in imobiliare, ci va vom ajuta sa hotarati singuri ceea ce aveti de facut. Noi consideram ca numai un om bine si complet informat poate scoate profit din imobiliare. Profit Imobiliar si scoti profit din imobiliare!

Despre DeArt Traditional

DeArt Taditional SRL este o editura care detine si gestioneaza portalul www.profitimobiliar.ro si tot ceea ce tine de marca Profit Imobiliar.
Profit Imobiliar
0766.253.013
office@profitimobiliar.ro
www.profitimobiliar.ro