DEB Sound a asigurat scena pentru întâlnirea bilaterală de la Neptun

BUCURESTI - 3 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

DEB Sound a asigurat scenotehnica pentru întâlnirea de la Neptun, din data de 2 aprilie, dintre Preşedintele George W. Bush şi Preşedintele Traian Băsescu.

Echipa DEB Sound a montat în data de 31 martie un număr de 8 podiumuri în două locaţii (outdoor şi indoor), atât pentru discursurile celor doi preşedinti, cât şi pentru delegaţia oficială şi presă (televiziuni acreditate, fotoreporteri, etc.). În total s-au folosit aproximativ 100 metri de scenă şi aproximativ 180 metri de mochetă albastră.

Despre DEB Sound

Compania DEB Sound a fost înfiinţată în anul 2004 ca răspuns la nevoia tot mai accentuată a pieţei pentru servicii de consultanţă tehnică în domeniul audio şi nu numai (lumini, scenotehnică, video), care să vină în completarea serviciilor de furnizare a echipamentelor tehnice adecvate evenimentelor de anvergură.
Persoana de contact: Florentina Bradăţan, Events Manager
florentina.bradatan@deb-sound.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/deb-sound/deb-sound-a-asigurat-scena-pentru-intalnirea-bilaterala-de-la-neptun