Debit card

Definitie Debit card

Card de plastic utilizat in sistemul de plata electronica cuprinde un cod de acces si de identificare, numar de cont, numarul cardului, data expirarii s.a. Permite posesorului sa obtina numerar de la automatele si ghiseele bancare si sa achizitioneze bunuri si servicii dintr-un punct de vanzare electronica (engl. - retail's POS, hoteluri, magazine, benzinarii), in baza autorizarii tranzactiei de banca platitoare aceasta se face imediat, insa plata este debitata din contul bancar al cumparatorului in doua-trei zile. I se mai spune si cec electronic. Exemplu: BCR VISA Classic, BCR Maestro, BCR EUROCARD Business s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Debit card? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Debit card.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Debit card. Definitiile termenilor despre Debit card cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Debit card, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Debit card.