Debitor urmarit

Definitie Debitor urmarit

Sintagma ce desemneaza in mod generic pe debitorul impotriva caruia se afla in curs de desfasurare procedura de executare silita a obligatiei.Simpla cerere privind inceperea urmaririi lisite a debitorului este suficienta in acest sens, daca respetiva cerere se fundeaza pe un titlu executor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Debitor urmarit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Debitor urmarit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Debitor urmarit. Definitiile termenilor despre Debitor urmarit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Debitor urmarit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Debitor urmarit.