Debitori solidari

Definitie Debitori solidari

Debitorii care declara ca se obliga astfel incat fiecare dintre ei este tinut fata de creditor pentru intreaga datorie. Creditorul poate la alegerea sa sa ceara tuturor debitorilor solidari sau numai unuia dintre ei executarea integrala sau partiala a obligatiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Debitori solidari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Debitori solidari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Debitori solidari. Definitiile termenilor despre Debitori solidari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Debitori solidari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Debitori solidari.