Deblocare a contului

Definitie Deblocare a contului

Decizie de revenire asupra situatiei temporare de restrictie privind folosirea sumelor dintr-un cont ca urmare a situatiei nou create, cand unitatea economica este in masura sa faca fata tuturor platilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deblocare a contului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deblocare a contului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deblocare a contului. Definitiile termenilor despre Deblocare a contului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deblocare a contului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deblocare a contului.