Poze Decalex legal

 • Cristian Deca - Decalex

  Poza: Cristian Deca, Decalex Legal Solutions: Medierea, noua abordare pentru recuperarea creantelor

 • Legalnet.ro a lansat: 'Sfaturi pentru angajatori'

  Poza: Legalnet.ro a lansat: 'Sfaturi pentru angajatori'

 • .

  Poza: Legalizeit.ro deschide un nou magazin in Centrul Vechi din Bucuresti

 • Downloadul de filme a devenit legal in Romania

  Poza: Downloadul de filme a devenit legal in Romania

 • Legal Night @ Hala

  Poza: Legal Night @ Hala

 • Seminarul

  Poza: Seminarul "Ciclul de viata al proiectului: aspecte tehnice, administrative, financiare si legale privind pregatirea si derularea proiectelor in cadrul PC7"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul decalex legal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la decalex legal. Pozele pe tema decalex legal cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul decalex legal, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la decalex legal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la decalex legal.