Decan

Definitie Decan

Functie de conducere in invatamantul superior, conducator al unei facultati din cadrul unei universitati, institut, academie, care asigura conducerea curenta a facultatii, raspunde de aplicarea intocmai a planurilor de invatamant si a programelor analitice, de asigurarea integrarii organice a invatamantului cu cercetarea, proiectarea si productia.De regula decanul se numeste pe baza propunerii consiliului profesoral, pe o perioada de 4 ani, de cel mult doua ori consecutiv.Decanul este presedintele consiliului profesoral al facultatii si presedintele biroului executiv al consiliului profesoral.Vezi si Prodecan, Prorector, Rector

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Decan? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Decan.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Decan. Definitiile termenilor despre Decan cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Decan, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Decan.