Decay

Definitie Decay

Proportia efectului mesajului publicitar care nu se continua din perioada in care mesajul ruleaza pana in perioadele ulterioare. In schimb, proportia in care un mesaj publicitar produce efecte si in perioadele urmatoare se numeste carry-over(vezi: Adstock, Carry-Over).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Decay? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Decay.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Decay. Definitiile termenilor despre Decay cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Decay, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Decay.