Partidul Mamicilor. UtileCopii.ro înfiinţează Partidul Mămicilor ZuZe

BUCURESTI - 31 mai 2007

Comunicat tip General in Social

UtileCopii.ro a început să strângă semnături pentru înfiinţarea Partidului Mămicilor ZuZe, care, conform site-ului, urmăreşte recunoaşterea de către toată lumea a faptului că 'jobul de mămică” este cel mai dificil. De asemenea, vizitatoarele, dar şi vizitatorii, pot face sugestii pentru definirea statutului partidului.

'Ideea ne-a fost sugerată chiar de mămici. Partidul Mămicilor Zuze încearcă, de fapt, să transforme comunitatea virtuală de pe UtileCopii.ro - mămicile care comunică şi se sprijină reciproc prin intermediul forumului - într-o comunitate reală, uşor de recunoscut şi de pe urma cărora toţi membrii partidului vor avea de câştigat', spune Andrei Ghica, administrator UtileCopii.ro.

Printre valorile pe care membrele partidului le vor respecta se numără: 'Fiecare mămică ZuZă va face tot posibilul să ajute alte mămici ZuZe atunci când situaţia o cere. Exemple: în parcuri, în magazine, la farmacie, la primărie, în autobuze, tramvaie, metrouri etc.', mai precizează UtileCopii.ro. Printre alte idei de definire a partidului se mai numără elementele distincte în vestimentaţie, cum ar fi eşarfa de culoare roşie.

Formul UtileCopii.ro a fost lansat în iunie 2006 şi are, în prezent, 2253 membri înregistraţi si aproape 40.000 de postari. Site-ul UtileCopii.ro înregistrează aproximativ 100.000 de vizitatori lunar şi aproape 700.000 de afişări, conform www.trafic.ro.

Lansat în ianuarie 2006, UtileCopii.ro se adresează părinţilor şi viitorilor părinţi şi este primul site despre copii care oferă conţinut video realizat de utilizatori. Echipa UtileCopii.ro colaborează cu specialişti în pediatrie, psihologie şi obstetrică-ginecologie pentru articolele publicate pe site, dar şi pentru a oferi răspunsuri la întrebările vizitatorilor.

Despre Decent Media SRL

Cu o imagine clara, usor de folosit si cu informatii de calitate site-ul www.utilecopii.ro ne convinge, daca mai era nevoie, ca si in Romania directia internetului este catre site-urile de continut, cu informatie abundenta si de specialitate.
Andrei Ghica, administrator www.utilecopii.ro
office@utilecopii.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/decent-media-srl/partidul-mamicilor-utilecopii-ro-infiinteaza-partidul-mamicilor-zuze