Decentralised Exchange System

Definitie Decentralised Exchange System

Orice sistem de schimb de bunuri sau servicii care nu utilizeaza un punct de vanzare central. Vezi Centralised Exchange System (sistem de schimb centralizat).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Decentralised Exchange System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Decentralised Exchange System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Decentralised Exchange System. Definitiile termenilor despre Decentralised Exchange System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Decentralised Exchange System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Decentralised Exchange System.