Deceptive Packaging

Definitie Deceptive Packaging

Ambalaj intentionat sa insele cumparatorul materialul de ambalare folosit in exces poate da impresia ca produsul este mai mare in continut decat este in realitate. Vezi Ullage.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deceptive Packaging? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deceptive Packaging.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deceptive Packaging. Definitiile termenilor despre Deceptive Packaging cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deceptive Packaging, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deceptive Packaging.