Comunicate de presa pe tema deci

 • DECI, SE POATE!

  deci

  Bucuresti - 23 August 2013

  Comunicat de Patronatul Roman

  Raspunzand invitatiei si preocuparilor exprimate de Dl. Gheorghe NAGHIU, Presedintele C.P.R., Dna. Lucia VARGA, Ministru Delegat pentru Ape, Paduri si Pescuit in cadrul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice (MMSC), a acceptat sa participe i ...   Citeste comunicatul

  Alte informatii despre: mediu , guvern , executiv

Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul deci.

Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la deci. Informatiile despre decicuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul deci, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la deci va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.