Deciders

Definitie Deciders

Cei care iau decizia de cumparare intr-o organizatie in general este greu sa identifici care sunt persoanele decidente deoarece ele nu au intotdeauna autoritatea formala de cumparare. Vezi Buying Centre (centrul deciziei de cumparare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Deciders? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Deciders.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Deciders. Definitiile termenilor despre Deciders cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Deciders, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Deciders.