Decizie de imputare

Definitie Decizie de imputare

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-8-2) Format A5, tiparit pe ambele fete, in blocuri a 100 de file. Serveste ca: - document de imputare a valorii pagubei produse de persoanele incadrate in munca - titlu executoriu din momentul comunicarii - document de inregistrare in contabilitate. Se intocmeste in doua exemplare sau in mai multe exemplare, in functie de numarul persoanelor raspunzatoare pentru paguba produsa, pe baza actelor de constatare (procese-verbale, referate etc.) si se semneaza de catre conducatorul unitatii, cu viza de control financiar preventiv si viza compartimentului juridic. Circula: - la persoana desemnata pentru acordarea vizei de control financiar-preventiv (ambele exemplare) - la compartimentul juridic, pentru vizare asupra legalitatii si realitatii - la conducatorul unitatii, pentru semnare (ambele exemplare) - la persoana (sau persoanele) raspunzatoare de paguba adusa unitatii pentru semnare de luare la cunostinta si de primire a deciziei de imputare (ambele exemplare). Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil (exemplarul 1). Vezi si Normele Metodologice 0/22 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Decizie de imputare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Decizie de imputare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Decizie de imputare. Definitiile termenilor despre Decizie de imputare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Decizie de imputare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Decizie de imputare.