Decline Stage

Definitie Decline Stage

Stadiul final din ciclul de viata al unui produs (dupa stadiul introductiv, stadiul de crestere si stadiul de matruritate) care se manifesta atunci cand vanzarile scad deoarece necesitatile si dorintele originare ale clientului s-au diminuat sau cand un alt produs inovativ a fost introdus pe piata. Vezi Product Life Cycle (ciclul de viata al produsului) Introductory Stage (stadiul introductiv) Growth Stage (stadiul de crestere) Maturity Stage (stadiul de maturitate).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Decline Stage? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Decline Stage.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Decline Stage. Definitiile termenilor despre Decline Stage cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Decline Stage, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Decline Stage.